Παράταση εγγραφών στο 13ο Gillette Unibasket!


Έλα στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ για φοιτητές και σπουδαστές στην Αθήνα! Οι εγγραφές συνεχίζονται στην μεγαλύτερη διοργάνωση basket στην Ελλάδα, για 13η χρονιά! Το13ο Gillette Unibasket ξεκινά και πάλι και το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζει ευελιξία, καθώς υπάρχει επιλογή ημερών και ωρών. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά όλοι αγώνες γίνονται στα κλειστά γήπεδα που προαναφέρθηκαν.

Κέρδισε ένα ταξίδι με την Πρωταθλήτρια του Gillette Unibasket. Δήλωσε την ομάδα σου τώρα! Οι Δηλώσεις Συμμετοχής για το 13ο Gillette Unibasket πήραν παράταση και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδας https://www.unileague.gr/aitisi-symmetoxis, είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 9515730 ή στο 693 6644269. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unibasket, χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.


Featured Posts